Építőipari alpintechnika

Ipari alpintechnikával végzett tevékenységeink

A Ragaszt-Team Kft. dinamikusan fejlődő építőiparral, alpintechnikával, reklám plakátok ragasztásával foglalkozó cég, mely 2013 októberében alakult (előtte 1998-tól vállalkozásban). 

Munkatársaink évtizedes szakipari tapasztalata biztosítja a stabilitást, folyamatosságot és megbízhatóságot. Az elmúlt években végzett munkáinkkal elismerést érdemeltünk ki megrendelőink körében.

Társaságunk rendelkezik mindazon személyi, tárgyi és anyagi feltételekkel, amelyek a vállalt munkák elvégzéséhez, a bizalom, az elismerés elnyeréséhez szükségesek.

Az első megrendelésinktől kezdve igyekeztünk, teljes mértékben megfelelni a megrendelői igényeknek, szigorúan ügyelve a minőségre.A Ragaszt-Team Kft-nek tekintélyes referencia listája:

– Reklám (Europoster Kft, Publimont Kft, Big-Team Kft.)

– Építőipar (Sorsok háza csillag, Közös képviseletek, Társasházak).

– XVII. kerületi Önkormányzat. (Veszélyes fák vágása)

Cégünk tevékenységi köre a családi házak, társas házak homlokzat felújításától, festés-mázolásig, komplex csarnoképületek alpintechnikás bontásának kivitelezéséig terjed.

Építőipari kivitelezési munkák mellett, további szolgáltatásaink:

– Alpintechnikai munkák

– 0-24 órás karbantartás

– Favágás

– Reklámplakátok, ponyvák ragasztása, vinil ragasztás.

– Homlokzattakarítás, felújítás, ablaktisztítás

Mind igényes magánmegrendelések esetén, mind pedig a multinacionális nagyvállalatok kivitelező alvállalkozójaként nagy hangsúlyt fektettünk mindig az extra minőségi elvárások szoros határidőre való kifogástalan teljesítésére.

Munkatársaink személyes, és cégünk legnagyobb megrendelőinél megszerzett kivitelezői tapasztalatára építve, továbbra is célunk a komplex feladatoknak, megrendelőink arculatának és egyedi kívánságainak való tökéletes megfelelés.